de ego voorbij

Soms is er hulp beschikbaar maar zijn we te trots om deze toe te laten. Advies wordt niet overgenomen omdat zijn/haar EGO dat niet toestaat.

Dat is de realiteit. En deze realiteit is voor vele passievolle ondernemers uiteindelijk de doodsteek. Ze halen de eerste 100 dagen of de 25ste maand niet zoals verwacht. Faillissementen, echtscheidingen en financieel volledig aan de grond…. de voorbeelden zijn ruimschoots aanwezig.

Wij als NijnnoVision zien het vrijwel elke dag fout gaan. Vaak worden we door relaties en direct betrokkene (zoals personeel, familie en klanten) geïnformeerd met de vraag of we de betreffende ondernemer willen overtuigen. Dan doen we dan soms ook, maar vaak zit dezelfde EGO nog in de weg.

Ja, wij zijn commercieel maar niet over de rug van de goed bedoelde en echte ondernemer die zijn EGO op zijn nachtkastje laat liggen. Dan bieden we onze diensten met veel liefde (geheel of gedeeltelijk) pro deo aan of financieren/ participeren we mee.

We begeleiden en adviseren met passie en met liefde voor het vak. We zijn ondertussen experts in het elimineren van EGO’S.

Herkenbaar?
Deel en help ons de ondernemer met een EGO te overtuigen.

n.b. bovenstaande is van toepassing voor iedereen entrepreneur en intrapreneur (de ondernemer binnen een onderneming). De intrapreneur loopt dan risico op een gedwongen carrière switch.

%d bloggers liken dit: