Wij hebben (altijd) uw hulp nodig….

NijnnoVision is een Social Enterprise met als doel ondernemers en het ondernemerschap te ondersteunen in haar continuïteit. Uit ons eigen bedrijfsresultaat zullen wij onafhankelijk oplossingen genereren die een bijdrage leveren aan de samenleving binnen sociale-, culturele- en milieukwesties.   

Om direct met de deur in huis te vallen: Wij hebben uw hulp nodig.   

Middels een ‘interview op C-Level’ willen we erachter komen wat er vandaag de dag speelt bij (en binnen) ondernemingen. Als managementadviesbureau willen we continu meten of onze dienstverlening aansluit bij de huidige behoefte van onze klanten; bestuurders, ondernemers en ondernemingen binnen het MKB, MKB+ en Corporates.   

Als tegenprestatie compenseren we uw tijd door ons uurtarief ter beschikking te stellen aan de goede doelen die wij op dit moment ondersteunen (in tijd en/of geld) of door onze inzet binnen uw onderneming.   

Bent u in de gelegenheid ons te woord te staan en daarmee ook een bijdrage te leveren aan een goed initiatief dan zien we graag uw reactie.

Uiteraard heeft u onze toestemming niet nodig om dit verzoek te delen met uw relaties.

Wij zien van harte uit naar uw reactie..

%d bloggers liken dit: