Vakantie……. en de kunst van het loslaten

“Hé ophouden in heb vakantie!”

De komende twee maanden hebben de meeste mensen een paar weken vakantie. Of je er nu op uittrekt of thuisblijft, dat maakt niet uit. Iedereen heeft last van overpeinzingen die niets met de vakantie te maken hebben. Deze onbewuste gedachten uiten zich als je bijvoorbeeld even lekker voor je uit zit te staren. Je kijkt naar je opblaasbadje, de zee of naar het hooggebergte. Het begint met een onbewuste gedachte die langzaam steeds bewuster wordt. Totdat je tegen jezelf zegt: “hé, ophouden ik heb vakantie!”. 

Gewoon een keer een beetje soepeler

Vaak gaan deze overpeinzingen over het werk, je bedrijf. Het werk is leuk, maar het kost zoveel energie. Je snakt ernaar dat het ‘gewoon’ een keer een beetje soepeler verloopt. Maar hoe regel je dat? Vanuit NijnnoVision komen wij dan graag met je in gesprek. Met een externe blik kijken we naar jou als ondernemer en je onderneming. We stellen de juiste vragen en plaatsen de status quo in het juiste perspectief.

Samen zoeken wij naar de bottlenecks en lossen die samen op. Een paar intensieve gesprekken kunnen al voldoende zijn om je bedrijf weer op rolletjes te laten lopen. Als blijkt dat meer nodig is, kunnen wij ook een complete scan van je bedrijf maken en eventueel bijspringen. We bieden een passende oplossing die je meer oplevert dan het je kost. Ons streven is om succesvolle en duurzame klanten te creëren die van hun vakantie kunnen genieten. 

Gun jezelf een fijne volgende vakantie, pak jezelf en je onderneming vooraf eens daadkrachtig aan.

Kees-Jan,
NijnnoVision

%d bloggers liken dit: