Zoekt u een interimmanager….of een oplossing voor een probleem?

Heroverweeg uw behoefte in samenspraak met NijnnoVision. Wij weten namelijk zeker dat u eigenlijk op zoek bent naar de oplossing voor een probleem!

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of wij een geschikte interimmanager beschikbaar hebben. Gelukkig weten wij in een groot aantal gevallen onze relatie te overtuigen dat we liever het probleem oplossen. Op het eerste oog misschien een vreemde reactie. Het gros van onze concurrenten levert eenvoudigweg een beschikbare interimmanager, zet er een hoge marge op (20-35%) en de centjes zijn weer verdiend. Een prima businessmodel maar niet voor ons, NijnnoVision.

Waarom zouden wij dat niet doen?
Wij zijn trusted partner van onze relaties. Wij willen primair helpen en secundair geld verdienen. Onze toegevoegde waarde is namelijk geld waard. Er wordt nooit meer betaald dan dat onze prestatie oplevert!

Een mooi voorbeeld is een vraag vanuit een grote corporate. “Hebben jullie voor 6 maanden, 5 dagen per week een interim-directeur beschikbaar?”. Na goed en gedegen overleg is het probleem voor deze corporate opgelost door een team van deskundigen. Het probleem was binnen 4 maanden opgelost. Dit door team bestaande uit een interim-directeur (tevens regisseur), een procesdeskundige en een communicatiemedewerker. Allen gemiddeld 2 dagen per week.

Met andere woorden:
Het probleem was niet alleen twee maanden eerder opgelost door een team van professionals (die doen waar ze goed in zijn en doen wat ze leuk vinden), maar we hebben de klant ook heel veel geld bespaard! Dat is de manier waarom NijnnoVision werkt.

Interesse? Bel ons 036 799 8750 of laat hier een bericht achter.

%d bloggers liken dit: