Coaching

logo_blck_singleWij bieden individuele coaching, begeleiding en training voor de individuele en zakelijke professional.

Wij coachen locatie onafhankelijk, op maat en in een omgeving naar wens. We beschikken over meerdere locaties binnen Nederland en België ondersteunend aan de (individuele) coaching en klassikale training sessies.

“Wij begeleiden individuen op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie naar het inzicht van Onbewust Onbekwaam naar Bewust Onbekwaam, van Bewust Bekwaam naar Onbewust Bekwaam handelen.”

Individuele trajecten:
✓Business, Management of Executive coaching begeleiding & training
✓Ontwikkeling persoonlijke effectiviteit van de individuele en zakelijke professional, managers, medewerkers en leidinggevenden in organisaties
✓Stress Coaching en herstel bij burn-out
✓Critical support & mediation bij escalaties (24/7)

 Business Coaching
Business Coaching richt zich op uw rol, verantwoording en de balans met privé als ondernemer. We gaan samen op de ondernemersstoel gaan zitten en knokken voor het succes van jouw onderneming, de balans met uzelf en privé. We bespreken de stand van zaken vanuit de ondersteunende processen van uw organisatie. De Business Coach adopteert de rol van Coach, Mentor, Consultant en Accelerator.


Management Coaching
Management Coaching richt zich op efficiënt en effectief managen én leidinggeven. Binnen uw organisatie als team member, member of staff en people-manager. U komt erachter hoe om tegen gaan met andere belangen en de interne politiek, hoe u de juiste energie inzet en uiteindelijk overhoudt. Wij richten ons op de balans tussen werk en privé, tussen u en uw collega’s en we hebben aandacht voor uw Persoonlijke Effectiviteit.


Executive Coaching
Executive Coaching richt zich op bestuurlijke top van de organisatie. Uw rol en positie uitbouwen en behouden is een kwestie van politiek en invloed. Daadkracht en richting worden van u gevraagd. En daar wordt u ook op afgerekend. Als uw Executive Coach zijn wij uw sparringpartner, een gelijkwaardige die u bijstuurt, corrigeert en triggert. Zonder een eigen belang sturen we u bij en spelen we in op uw behoefte en balans. Wij houden u een spiegel voor en dwingen u tot keuzes en prioriteiten. Onze benadering levert geen bijdrage aan uw ego, integendeel.


Speed Coaching
✓Binnen 24 uur een afspraak
✓Locatie en tijdstip in overleg, in- of outdoornijnnovision 2018 18
✓We reserveren minimaal 2 uur
✓Door heel Nederland


Coaching op afstand
Al onderdeel van een regulier traject of als alternatief.
Voordelen:
✓geen reistijd
✓geen files
✓geen verzuim op werk
✓op momenten dat het jou uitkomt
✓persoonlijk maatwerk


De Wandelende Coach
Coachen en begeleiden in voornamelijk de open lucht op een locatie naar wens. Eenmalig of als onderdeel van een regulier traject.


Stress Coaching en herstel bij burn-out
iedereen heeft wel eens last van stress, de één wat meer dan de andere.
Een ander woord voor stress is spanning, en spanning heb je nodig om goed te kunnen functioneren. Zonder spanning is je hoofd en lichaam niet klaar voor actie. Te veel spanning of altijd spanning leidt tot klachten. Dit noemen we dan meestal stress.

Als de stress te lang aanhoudt, kun je overspannen raken en stress symptomen zoals een burn-out krijgen. Tot voor kort noemde we het resultaat van te veel en langdurige stress overspannen. Tegenwoordig noemen we dit een burn-out. Een burn-out hebben is sinds kort formeel erkend als psychische aandoeningen (ref. DSM 5) wat de maatschappelijke erkenning en discussie vereenvoudigd. Door deze acceptatie als is de cliënt steeds beter te behandelen.

Een cliënt met een burn-out herkennen we als emotioneel en fysiek uitgeput (extreme vermoeidheid), onzeker, sceptisch en cynisch (afstand hebben van het werk, dan wel de mensen met wie men werkt), presteert weinig tot niets meer en een lager zelfbeeld van de eigen competenties. Tegenwoordig wordt steeds duidelijker in kaart gebracht hoe (chronische) stress en overbelasting kan leiden tot verminderde hersenactiviteit of hersenschade.

Burn-out is niet gelijk aan een depressie: burn-out is in eerste instantie een ‘energiestoornis’, en depressie een ‘stemmingsstoornis’.

1 op de 6
✓Ruim één op de zes van werkend Nederland heeft burn-out klachten
✓Ruim één op de zes werkende mensen in Nederland heeft last van bore-out verschijnselen
✓Ruim een derde van het werk gerelateerde verzuim komt door werkdruk/werkstress.
en een extreme veroorzaker van stress en burn-out: één op de zes werknemers last heeft van psychosociale arbeidsbelasting (PSA): ongewenste omgangsvormen (zoals pesten, discriminatie en seksuele intimidatie door collega’s en/of leidinggevenden) op het werk of binnen een organisatie.


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken; +31(0)85 0653161 of +31(0)617000017