Nijnno-Coaching

logo_blck_singleWij bieden individuele coaching, begeleiding en training voor de individuele en zakelijke professional.

Wij coachen locatie onafhankelijk, op maat en in een omgeving naar wens. We beschikken over meerdere locaties binnen Nederland en België ondersteunend aan de (individuele) coaching en klassikale training sessies.

“Wij begeleiden individuen op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie naar het inzicht van Onbewust Onbekwaam naar Bewust Onbekwaam, van Bewust Bekwaam naar Onbewust Bekwaam handelen.”

Individuele trajecten:
✓Business, Management of Executive coaching begeleiding & training
✓Ontwikkeling persoonlijke effectiviteit van de individuele en zakelijke professional, managers, medewerkers en leidinggevenden in organisaties
✓Stress Coaching en herstel na burn-out
✓Critical support & mediation bij escalaties (24/7)Business Coaching
Business Coaching richt zich op uw rol, verantwoording en de balans met privé als ondernemer. We gaan samen op de ondernemersstoel gaan zitten en knokken voor het succes van jouw onderneming, de balans met uzelf en privé. We bespreken de stand van zaken vanuit de ondersteunende processen van uw organisatie. De Business Coach adopteert de rol van Coach, Mentor, Consultant en Accelerator.


Management Coaching
Management Coaching richt zich op efficiënt en effectief managen én leidinggeven. Binnen uw organisatie als team member, member of staff en people-manager. U komt erachter hoe om tegen gaan met andere belangen en de interne politiek, hoe u de juiste energie inzet en uiteindelijk overhoudt. Wij richten ons op de balans tussen werk en privé, tussen u en uw collega’s en we hebben aandacht voor uw Persoonlijke Effectiviteit.


Executive Coaching
Executive Coaching richt zich op bestuurlijke top van de organisatie. Uw rol en positie uitbouwen en behouden is een kwestie van politiek en invloed. Daadkracht en richting worden van u gevraagd. En daar wordt u ook op afgerekend. Als uw Executive Coach zijn wij uw sparringpartner, een gelijkwaardige die u bijstuurt, corrigeert en triggert. Zonder een eigen belang sturen we u bij en spelen we in op uw behoefte en balans. Wij houden u een spiegel voor en dwingen u tot keuzes en prioriteiten. Onze benadering levert geen bijdrage aan uw ego, integendeel.


Speed Coaching
✓Binnen 24 uur een afspraak
✓Locatie en tijdstip in overleg, in- of outdoornijnnovision 2018 18
✓We reserveren minimaal 2 uur
✓Door heel Nederland


Coaching op afstand
Al onderdeel van een regulier traject of als alternatief.
Voordelen:
✓geen reistijd
✓geen files
✓geen verzuim op werk
✓op momenten dat het jou uitkomt
✓persoonlijk maatwerk


De Wandelende Coach
Coachen en begeleiden in voornamelijk de open lucht op een locatie naar wens. Eenmalig of als onderdeel van een regulier traject.


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op +31(0)617000017