NijnnoVision als groep

logo_blck_single

Als groep versterken wij elkaar om vrijwel elke vraag, direct of indirect, te kunnen beantwoorden.

Onze passie, kracht en overeenkomst: de mens centraal

De groep bestaat uit meer dan 18 onafhankelijke organisatie die elkaar versterken in dat wat niet tot onze corebusiness behoort. Dit doen we met de inzet van een denktank en een Shared Services Centre.

Onze Shared Services staat garant voor minimale overhead en onnodige kosten. We zijn internationaal werkzaam voor vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. We staan we met opgerolde mouwen klaar om elke klantvraag met passie en toewijding behandelen. Internationaal. Wij ontlasten en staan voor resultaat.

De mensen en partners achter NijnnoVision groep bieden als groep vanaf 1997 antwoorden, oplossingen en diensten op het gebied van Sociale en Technologische innovatie, implementatie en realisatieduurzaamheidsambities en business continuity management.

Met kantoren op meer dan 12 locaties zijn onze consultants en interim manager werkzaam binnen binnen de regio’s Asia Pacific (APAC), West Europa en Noord Amerika. Tot de groep behoren totaal meer dan 26 ondernemingen en initiatievenéén factuur, één contactpersoon, online-realtime voortgangsrapportage.

“wij kunnen de wind niet veranderen,
maar de stand van de zeilen bepalen wij zelf”

Onze DNA hebben we vertaald in onze ‘code of ethics‘, en stelt ons in staat een duurzame waarde te creëren voor onze klanten.


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op +31(0)617000017