NijnnoVision als groep

logo_blck_single

Als groep versterken wij elkaar om vrijwel elke vraag, direct of indirect, te kunnen beantwoorden.

Onze passie, kracht en overeenkomst: de mens centraal

De groep bestaat internationaal uit tientallen onafhankelijke high-end organisaties en zelfstandige professionals die elkaar versterken in dat wat niet tot de corebusiness behoort. Dit doen we met de inzet van een denktank en een Shared Services Centre, en Social Entrepreneurship als uitgangspunt.

Onze Shared Services staat garant voor minimale overhead en onnodige kosten. We zijn internationaal werkzaam voor vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. We staan we met opgerolde mouwen klaar om elke klantvraag met passie en toewijding behandelen. Internationaal. Wij ontlasten en staan voor resultaat.

De mensen en partners achter NijnnoVision groep bieden als groep vanaf 1997 antwoorden, oplossingen en diensten op het gebied van innovatie, implementatie en realisatieduurzaamheidsambities en business continuity management.

Met kantoren op meerdere locaties zijn onze consultants en interim manager werkzaam binnen binnen de regio’s Asia Pacific (APAC), West Europa en Noord Amerika.

“wij kunnen de wind niet veranderen,
maar de stand van de zeilen bepalen wij zelf”

Onze DNA hebben we vertaald in onze ‘code of ethics‘, en stelt ons in staat een duurzame waarde te creëren voor onze klanten.


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op 036 799 8750