Implementatie en Realisatie

logo_blck_singleWij adviseren, implementeren, realiseren en creëren draagvlak. Pragmatisch en planmatig. Dit doen we door het combineren van Visie en Innovatie op basis van meer dan 20 jaar kennis en ervaring opgedaan met specialisten, hoge scholen, industrieën, lokale en mondiale merken en instanties.

NijnnoVision implementeert, realiseert en innoveert van binnen uit. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Wij bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie, wij zijn ‘extern’ en hebben hierdoor minder vooroordelen bij gevoelige of politieke kwesties.

Vaak duurt het te lang, is het idee niet meer vernieuwend of heeft de concurrent het ook al. Of verloopt de innovatie snel maar is de uitkomst niet vernieuwend, worden de gewenste resultaten niet behaald of loopt het traject vast.

todayOnze consultants zijn professionals die zijn of haar expertise in dienst stellen van U. Wij bieden u deskundig advies en managen op gebieden waar u of uw organisatie een deel expertise mist.

Een succesvol project? Succesvol implementeren?
Succesvol veranderen wordt steeds belangrijker. Én uitdagender.

“Uiteindelijk komt het neer op mensenwerk”

Vaak hebben we te maken met veranderde omgevingen en met snelle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, technologie, maatschappij en economie. Bovendien nemen de eisen en verwachtingen van klanten toe. Alleen organisaties met het vermogen om zich aan te passen zullen nu en in de toekomst succesvol kunnen zijn.

We ondersteunen onze klanten bij het verhogen van hun verandervermogen en het implementeren van hun ambities. We helpen organisaties bij het onderzoeken van de status quo en bij het stellen van realistische doelen. Vervolgens geven we inzicht in de verandercompetenties. Wat is de noodzaak, de bereidheid en het vermogen om te veranderen. Natuurlijk is ieder verandertraject anders. Onze aanpak daarom ook.

Lees ook: Program Management


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op +31(0)617000017