Wat wel/niet

logo_blck_single

Wat wel:
Als groep zijn we een organisatie bestaande uit een internationaal hecht team van ervaren professionals. We geloven in onze mond-tot-mond reclame.

We vullen elkaar aan, acteren als elkaars back-up en sparringpartner. Per slot van rekening hebben ook wij de wijsheid niet in pacht. Door onze eigenzinnige werkwijze en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en oplossingen realiseerbaar.

“We werken in opdracht.
Internationaal, multicultureel, multi-language, multireligie”

Ondertussen hebben we internationaal veel ervaring opgedaan in het managen van het delicate evenwicht binnen de samenleving, tussen individuen onderling, mens en technologie, de digitale transformatie, nieuwe inzichten en business modellen en de interactie met de eind-klant.

nijnnovision 2018 09

Wat niet:
Wij doen geen sales en marketing opdrachten (wij geloven dat sales en marketing een onderdeel van de cultuur moet zijn).

We lopen niet te koop met onze eigen foto op deze website en suggereren nooit dat we een grote organisatie zijn (onze kracht zit juist in onze bescheiden omvang). Wij adverteren niet, organiseren geen dure borrels, we zijn niet gevestigd in een duur kantoor (want dat is zóó 2010…), of rijden dikke auto’s…

Continuïteit & Rust

Dus als u als bestuurder of ondernemer het verschil wenst te maken dan neemt u direct contact met ons op. Wij zorgen voor continuïteit en rust, en zien er op toe dat uw dagelijkse activiteiten (beter) aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming.

Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op 036 799 8750