Onze referenties

Wij vormen een uniek ‘down to earth’ platform voor de tijdelijke inzet van kennis en ervaring. We zorgen ervoor dat de dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische doelen van u als individu of uw onderneming. Ondernemersgericht, ondersteunend, adviserend en in staat snel en effectief te reageren op bedrijfs economische- en technologische vraagstukken binnen onze zakelijk doelgroepen, en de wensen en behoeften van onze (particuliere) klanten.

Ons netwerk bestaat met vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. In een persoonlijk onderhoud delen we graag (en met veel trots) wat wij, voor wie en wanneer een klus hebben geklaard en brengen u eventueel met hen in contact.

Referenties NijnnoVision Group

Met onze unieke business case gedreven project aanpak geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de te leveren prestatie, de verwachtingen en de investering.

Wij onderscheiden ons in de markt door onze pragmatische aanpak waarbij we, naast het behalen van de lange termijn doelstelling, onze klanten ook direct baten laten incasseren door quick wins op te leveren. Internationaal met meer dan 120 professionals.


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op 036 799 8750