Onze referenties

logo_blck_single

Onze referenties zijn onze klanten van zowel NijnnoVision als van onze associates. Samen vormen wij een uniek ‘down to earth’ platform voor de tijdelijke inzet van kennis en ervaring. We zorgen ervoor dat de dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische doelen van u als individu of uw onderneming.

Ondernemersgericht, ondersteunend, adviserend en in staat snel en effectief te reageren op bedrijfseconomische en technologische vraagstukken binnen onze zakelijk doelgroepen, en de wensen en behoeften van onze (particuliere) klanten.

Ons netwerk bestaat met vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. Opdrachtgevers zijn aandeelhouders, commissarissen, dga’s, directies, curatoren, participatiemaatschappijen en bedrijven die via de afdeling Bijzonder Beheer van banken van onze expertise gebruikmaken.

In een persoonlijk onderhoud delen wij graag (en met veel trots) voor wie wij een klus hebben geklaard en brengen u eventueel met hen in contact om de inhoud van de klus, de wijze waarop en het resultaat te bespreken.

Met onze unieke business case gedreven project aanpak geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de te leveren prestatie, de verwachtingen en de investering.

Referenties NijnnoVision

Wij zijn een Social Enterprise met als doel ondernemers en het ondernemerschap te ondersteunen in haar continuïteit. Geld verdienen is belangrijk maar niet het hoofddoel. Het is een middel om de werkelijke missie te bereiken: het creëren van maatschappelijke impact.

Wij onderscheiden ons in de markt door onze pragmatische aanpak waarbij we, naast het behalen van de lange termijn doelstelling, onze klanten ook direct baten laten incasseren door quick wins op te leveren.

NijnnoVision maakt ‘gezonde winst’.
Gezonde winst maken wij dankzij onze klanten die ons die winst gunnen.

Continuïteit & Rust

Dus als u ook als bestuurder of ondernemer het verschil wenst te maken dan neemt u direct contact met ons op. Wij zorgen voor continuïteit en rust, en zien erop toe dat uw dagelijkse activiteiten (beter) aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming.

Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op 036 799 8750