history

NijnnoVision 1.0

De oorsprong van NijnnoVision gaat terug naar 1993. Een aantal ondernemers buigen zich op een avond in september over een aantal (technologische, maatschappelijke en business gerelateerde) vraagstukken.

KPN verloor in 1993 haar monopolie, services providing, internet en mobiele telefonie deed zijn intree. Er ontstond de behoefte aan kennis m.b.t. implementatie van mobiele netwerken, internet infrastructuur en WLAN, marketing en marktintroductie van mobiele telefonie en internet, en de begeleiding van de corporates in hoe om te gaan met de opkomende technologieën. 

science park

Het bedrijfs verzamelpand (Matrix 1, Kruislaan, Amsterdam. Nu onderdeel van Amsterdam Science Park) is op dat moment een smeltkroes van dynamiek en bruggenbouwers; de ‘geboorte’ van NijnnoVision is een feit.

De professionals achter NijnnoVision bieden vanaf dat moment antwoorden, oplossingen en diensten op het gebied van Sociale en Technologische innovatie, Change en Turnaround Management, duurzaamheidsambities en business continuity management. Internationaal.

anno 2022:

NijnnoVision 2.0

Vandaag zijn we gevestigd in het WTC-Almere waar wij flexibel inspelen op de behoefte van onze professionals, klanten en relaties. Goed bereikbaar en voor ons 24/7 toegankelijk waardoor we ook onze internationale relaties op afstand kunnen faciliteren.

Met succes hebben wij inmiddels veranderingen en resultaat voor een keur aan organisaties gerealiseerd.