Wat wij doen

logo_blck_singleWat wij doen? Managing & Creating opportunities, Strategisch, tactisch en functioneel. Daarnaast bieden we ondersteuning aan bedrijven en hun directie die op een transformatie-reis zijn, adviseren en begeleiden wij het proces bij het bepalen van de missie, visie en hoe er te komen.

Ondersteunend aan deze activiteiten hebben we specialisten om ons heen verzameld die een bijdrage kunnen leveren aan de klant-verwachting. Omdat wij de wijsheid niet in pacht hebben werken we samen en versterken we elkaar.

NijnnoVision is gespecialiseerd in:

  • Innovatie
  • Implementatie en realisatie,
  • Interim Management en Consultancy,
  • Corporate Performance Management (CPM),
  • Business Continuity Management (BCM),
  • Project-, Program– & PortfolioManagement & Leadership,

Onze relaties en referenties zijn voornamelijk ambitieuze, onafhankelijk denkende beslissers die onderscheid maken tussen opinies en realiteiten. Met een hoog verantwoordelijkheid gevoel en staan open voor ideeën en visies van anderen, en met het creëren van waarden als hoogste doel.

“Verbinden, organiseren, samenwerken, coachen, overtuigen, innoveren, doorpakken, gedragsverandering en mensen meekrijgen, dat is wat we doen.”

Dus als u als mens, bestuurder of ondernemer betere prestaties wenst dan uw concurrent dan neemt u contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming.


Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op 036 799 8750