Wie we zijn

logo_blck_single

Wij ontwikkelen en realiseren, innoveren, implementeren, optimaliseren en managen uw uitdagingen. We zijn actief op het snijvlak van business, technologie en innovatie en helpen bedrijven op het gebied van ontwikkeling, implementatie en realisatie.

Gedreven, strategisch en tactisch.
Met een team van specialisten reageren we onafhankelijk op de functionele behoefte van u als klant en relatie. We willen zo snel mogelijk klaar zijn, in tegenstelling tot onze smconcurrenten. Elke opdracht heeft een duidelijk ‘kop en staart’. Aan detachering doen we dus niet. Anders dan de grotere consultancy organisaties werken we op projectbasis en nemen we, wanneer gewenst, de eindverantwoording voor het beoogde resultaat.

Vanuit Amsterdam en Almere wereldwijd actief
Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Almere (Nederland) en internationaal actief. Als team coördineren en realiseren we al meer dan 25 jaar tal van initiatieven voor de profit en non-profit sector. Met kantoren op meer dan 12 locaties zijn onze consultants en interim manager werkzaam binnen binnen de regio’s Asia Pacific (APAC), West Europa en Noord Amerika.

Ondernemersgericht
” We zijn ondernemersgericht, ondersteunend en adviserend. Met een innovatieve, en strategisch creatieve kijk op technologie, de business en de benodigde oplossingen. We staan met de poten in de klei en zijn verantwoordelijk voor de beslissingen die we nemen. De meeste adviseurs sluiten hun bemoeienis af met een rapport. Wij niet. Het echte werk begint dan pas. Natuurlijk gaat ’t om de strategie, maar het succes wordt voor een belangrijk deel bepaald door de executie. We zijn verantwoordelijk voor de architectuur van strategieën, maar óók voor de daarop volgende implementatie en executie. Dat maakt het verschil. Dat merk je, als je samenwerkt met een collega van NijnnoVision, tijdens de samenwerking maar vooral aan de resultaten.”

De oorsprong

De oorsprong van NijnnoVision gaat terug naar 1993. Een aantal ondernemers buigen zich op een avond in september over een aantal (technologische, maatschappelijke en business gerelateerde) vraagstukken.

KPN verloor in 1993 haar monopolie, services providing, internet en mobiele telefonie deed zijn intree. Er ontstond de behoefte aan kennis m.b.t. implementatie van mobiele netwerken, internet infrastructuur en WLAN, marketing en marktintroductie van mobiele telefonie en internet, en de begeleiding van de corporates in hoe om te gaan met de opkomende technologieën. 

science parkHet bedrijfs verzamelpand (Matrix 1, Kruislaan, Amsterdam. Nu onderdeel van Amsterdam Science Park) is op dat moment een smeltkroes van dynamiek en bruggenbouwers; de ‘geboorte’ van NijnnoVision is een feit.

De mensen achter NijnnoVision bieden vanaf dat moment antwoorden, oplossingen en diensten op het gebied van Sociale en Technologische innovatie, implementatie en realisatieduurzaamheidsambities en business continuity management.

4 jaar later (in 1997) krijgt NijnnoVision als groep vorm en bieden we gezamenlijk een platvorm, shared service centre en slagkracht voor onze klanten en partners.

Dus als u als ondernemer beter wil presteren dan de concurrent dan gaat u een partnership aan met NijnnoVision. Wij zorgen ervoor dat de dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming. Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken.
We zijn bereikbaar op 036 799 8750