wie wij zijn

TIJDELIJK LEIDERSCHAP, BLIJVEND RESULTAAT

NijnnoVision is een dienstverlener puur sang met daadkrachtige en ervaren senior interim professionals die interim-opdrachten uitvoeren binnen Nederlandse bedrijven en organisaties of tijdelijk leidinggeven aan complexe projecten. 

Internationaal, multicultureel, multi-language en multireligie.

Met een team van specialisten reageren we onafhankelijk op de functionele behoefte van u als klant. Wij focussen ons op kwaliteit en dragen, als het kan, verantwoordelijkheden weer direct over aan de opdrachtgever. Elke opdracht heeft een duidelijk ‘kop en staart’. Wij voegen waarde toe.

Wij zijn een Social Enterprise met als doel organisaties te ondersteunen in haar continuïteit. Profit en non-profit, strategisch, tactisch en functioneel.

Onze DNA is te omschrijven als gedreven, strategisch, tactisch, verbindend, oprecht, onafhankelijk, duurzaam en betrokken met een zakelijke en resultaatgerichte aanpak. Door onze eigenzinnige werkwijze en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en de oplossingen realiseerbaar. Onze kracht zit in onze diversiteit, bescheidenheid en flexibele omvang. We vullen elkaar aan en acteren als elkaars back-up en sparringpartner.

“Wij ontwikkelen en realiseren, innoveren, implementeren, optimaliseren en managen uw uitdagingen. We zijn actief op het snijvlak van business, technologie en innovatie en helpen bedrijven op het gebied van ontwikkeling, implementatie en realisatie”.

Ondertussen hebben we internationaal veel ervaring opgedaan in het managen van het delicate evenwicht binnen de samenleving. Dit zowel tussen individuen onderling als tussen de mens en de technologie.

“Wij bieden begeleiding bij ‘vrijwillige’ en (acute) noodzakelijke veranderingen en adviseren coachen en begeleiden (startende en doorstartende) ondernemers, bedrijven en organisaties bij het realiseren van de beoogde doelstellingen”.

onze professionals

Al onze professionals hebben hun sporen verdiend in het nationale en/of internationale bedrijfsleven en hebben aantoonbare ervaring in een breed scala van sectoren.

We hechten waarde aan kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid en blijvend resultaat, ook als wij weer een stap terug doen. Om dit te borgen, werken we alleen met eigen professionals met een smetteloos trackrecord. Wij pakken iedere opdracht projectmatig aan. Dit op basis van een businesscase. Hierdoor ontstaat enthousiasme in alle geledingen van de klantorganisatie. 

ondernemersgericht

“We zijn ondernemersgericht, ondersteunend en adviserend. Met een innovatieve, strategisch creatieve kijk op de technologie, de business en de benodigde oplossingen. We staan met de poten in de klei en zijn verantwoordelijk voor de beslissingen die we nemen. De meeste adviseurs sluiten hun bemoeienis af met een rapport. Wij niet. Het echte werk begint dan pas. Natuurlijk gaat ’t om de strategie, maar het succes wordt voor een belangrijk deel bepaald door de executie. We zijn verantwoordelijk voor de architectuur van strategieën, maar óók voor de daaropvolgende implementatie en executie. Dat maakt NijnnoVision het verschil”.

Als trusted-partner ondersteunen wij permanent uw tijdelijke behoefte aan kennis en begeleiding die naadloos aansluit bij uw bedrijfseconomische situatie.

Verbinden, regelmatig contact, samen ontbijten of dineren, een vrijdagmiddagborrel, online informatie uitwisselen en af en toe een belletje; het gaat om de oprechte respectvolle aandacht die je elkaar geeft.

Oprechte betrokkenheid, een actieve houding en het nakomen van de door jezelf gemaakte afspraken wordt verlangd, maar we verplichten niemand iets. Uiteindelijk zal het een verlengstuk en onderdeel zijn van je business en jouw individuele en zakelijk netwerk.

continuïteit & rust

Dus als u als bestuurder of ondernemer het verschil wenst te maken dan neemt u direct contact met ons op. Wij zorgen voor continuïteit en rust, en zien erop toe dat uw dagelijkse activiteiten (beter) aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming. Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken. We zijn bereikbaar op 036 799 8750