wie wij zijn

De senior specialisten van NijnnoVision hebben meer dan 25 jaar ervaring in zijn of haar vakgebied. Wij beoordelen de beschikbare stuur-data, organisatie-emotie en overige inzichten om te komen tot de gewenste prestaties.

Wij worden ingezet in familiebedrijven, middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen, nationaal of internationaal. De uitdagingen en problematiek van startups, stichtingen en NGOs zijn voor ons bekend terrein.

breed inzetbaar, blijvend resultaat

We houden van complexe vraagstukken en ondersteunen u bij het verkrijgen van inzichten en verbeteren van bestuur en organisatie. Wij zorgen ervoor dat de dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische, tactische en operationele doelstellingen van uw onderneming. Wij leveren, op pragmatische wijze, onze bijdrage aan de verander- en groeistrategie van onze opdrachtgevers.

Dit doen wij door bedrijven te helpen op het gebied van innovatie, implementatie en realisatie dit door inzet van nieuwe en verkregen inzichten.

NijnnoVision is een dienstverlener pur sang met daadkrachtige en ervaren senior interim professionals die interim-opdrachten uitvoeren binnen Nederlandse bedrijven en organisaties of tijdelijk leidinggeven aan complexe projecten. 

Internationaal, multicultureel, multi-language en multireligie.

Met een team van specialisten reageren we onafhankelijk op de functionele behoefte van u als klant. Wij focussen ons op kwaliteit en dragen, als het kan, verantwoordelijkheden weer direct over aan de opdrachtgever. Elke opdracht heeft een duidelijk ‘kop en staart’. Wij voegen waarde toe.

Wij zijn een Social Enterprise met als doel organisaties te ondersteunen in haar continuïteit. Profit en non-profit, strategisch, tactisch en functioneel.

Onze DNA is te omschrijven als gedreven, strategisch, tactisch, verbindend, oprecht, onafhankelijk, duurzaam en betrokken met een zakelijke en resultaatgerichte aanpak. Door onze eigenzinnige werkwijze en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en de oplossingen realiseerbaar. Onze kracht zit in onze diversiteit, bescheidenheid en flexibele omvang. We vullen elkaar aan en acteren als elkaars back-up en sparringpartner.

“Wij ontwikkelen en realiseren, innoveren, implementeren, optimaliseren en managen uw uitdagingen. We zijn actief op het snijvlak van business, technologie en innovatie en helpen bedrijven op het gebied van ontwikkeling, implementatie en realisatie”.

Ondertussen hebben we internationaal veel ervaring opgedaan in het managen van het delicate evenwicht binnen de samenleving. Dit zowel tussen individuen onderling als tussen de mens en de technologie.

“Wij bieden begeleiding bij ‘vrijwillige’ en (acute) noodzakelijke veranderingen en adviseren coachen en begeleiden (startende en doorstartende) ondernemers, bedrijven en organisaties bij het realiseren van de beoogde doelstellingen”.

continuïteit & rust

Dus als u als bestuurder of ondernemer het verschil wenst te maken dan neemt u direct contact met ons op. Wij zorgen voor continuïteit en rust, en zien erop toe dat uw dagelijkse activiteiten (beter) aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming. Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken. We zijn bereikbaar op 036 799 8750