coaching

Wij bieden individuele coaching, begeleiding en training voor de individuele en zakelijke professional.

Wij coachen  locatie onafhankelijk, op maat en in een omgeving naar wens.

“Wij begeleiden individuen op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie naar het inzicht van Onbewust Onbekwaam naar Bewust Onbekwaam, van Bewust Bekwaam naar Onbewust Bekwaam handelen.”


individuele trajecten:
– Business, Management of Executive coaching begeleiding & training
– Ontwikkeling persoonlijke effectiviteit van de individuele en zakelijke professional, managers, medewerkers en leidinggevenden in organisaties
– Stress Coaching en herstel na burn-out
– Critical support & mediation bij escalaties (24/7)


executive coaching
Executive Coaching richt zich op bestuurlijke top van de organisatie. Uw rol en positie uitbouwen en behouden is een kwestie van politiek en invloed. Daadkracht en richting worden van u gevraagd. En daar wordt u ook op afgerekend. Als uw Executive Coach zijn wij uw sparringpartner, een gelijkwaardige die u bijstuurt, corrigeert en triggert. Zonder een eigen belang sturen we u bij en spelen we in op uw behoefte en balans. Wij houden u een spiegel voor en dwingen u tot keuzes en prioriteiten. Onze benadering levert geen bijdrage aan uw ego, integendeel.


management coaching
Management Coaching richt zich op efficiënt en effectief managen én leidinggeven. Binnen uw organisatie als team member, member of staff en people-manager. U komt erachter hoe om te gaan met andere belangen en de interne politiek, hoe u de juiste energie inzet en uiteindelijk overhoudt. Wij richten ons op de balans tussen werk en privé, tussen u en uw collega’s en we hebben aandacht voor uw Persoonlijke Effectiviteit.


business coaching
Business Coaching richt zich op uw rol, verantwoording en de balans met privé als ondernemer. We gaan samen op de ondernemersstoel zitten en knokken voor het succes van uw onderneming, de balans met uzelf en privé. We bespreken de stand van zaken vanuit de ondersteunende processen van uw organisatie. De Business Coach adopteert de rol van Coach, Mentor, Consultant en Accelerator.


speed coaching
– binnen 24 uur een afspraak
– locatie en tijdstip in overleg, in- of outdoor
– we reserveren minimaal 2 uur
– door heel Nederland

coaching op afstand
Als onderdeel van een regulier traject of als alternatief.
Voordelen:
– geen reistijd
– geen files
– geen verzuim op werk
– op momenten dat het u uitkomt
– persoonlijk maatwerkCoachen en begeleiden in voornamelijk de open lucht op een locatie naar wens. Eenmalig of als onderdeel van een regulier traject.

Bereikbaarheid gedurende coachingstrajecten
Voor alle coachingstrajecten geldt dat de coach gedurende het coachingstraject, 24/7 bereikbaar is voor de coachee.