innovatie management

Wij bieden ondersteuning aan bedrijven en hun directie die op een transformatie-reis zijn. We begeleiden het proces bij het bepalen van de missie, visie en adviseren hoe er te komen.

Innovatie Management, strategisch, tactisch en functioneel
Ondersteunend aan deze activiteiten hebben we specialisten om ons heen verzameld die een bijdrage kunnen leveren aan de klant-verwachting. Omdat wij individueel de wijsheid niet in pacht hebben werken we samen en versterken we elkaar.

NijnnoVision biedt Innovation Management met als specialisatie:
– social innovatie
– technologische innovatie
– zakelijke innovatie (bestuurlijk en ondernemerschap)
– product innovatie (producten en diensten)

Onze relaties en referenties zijn voornamelijk ambitieuze, onafhankelijk denkende beslissers die onderscheid maken tussen opinies en realiteiten. Zij hebben een hoog verantwoordelijkheid gevoel en staan open voor ideeën en visies van anderen. Met het creëren van waarde als hoogste doel.


“Verbinden, organiseren, samenwerken, coachen, overtuigen, innoveren, doorpakken, gedragsverandering en mensen meekrijgen, dat is wat we doen.”

Dus als u als bestuurder of ondernemer betere prestaties wenst dan uw concurrent dan neemt u contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming.